The Dark Knight Admin
Брой мнения : 243 Age : 33 Location : Gotham City Registration date : 07.11.2007
| Заглавие: Full Metal Panic! The Second Raid Нед Яну 13, 2008 9:30 pm | |
| Link:http://download.animes-bg.com/anime/%5bKAA%5d_Full_Metal_Panic_TSR_01-13_%5bComplete%5d/"Аз съм ученик от клас 24... ученически номер 41... отговарям за боклука и чадърите! Аз съм Сагара Соуске!!!" Два месеца след събитията във Full Metal Panic! Соуске е изправен на ръба на възможностите си. Терористичната организация Амалгам също придобива достъп до "Черна Технология", Соуске изпитва все по-големи затрудненията в работата си с Албарест (неговия "Arm Slave"), а междувременно мисията му да предпазва Чидори е анулирана. За младия сержант това са наистина дни на изпитание. Продължението на тази история е зашеметяващо. Комбинацията от екшън и комедия както винаги е на ниво, но атмосферата в TSR, като че ли е станала по-плътна и истинска. За това естествено допринася интересния сюжет, невероятно изпипаната анимация и завладяващите и комплексни герои. Сагара минава през много физически и душевни перипетии в този сериал. Антагонистите в това аниме са също на ниво - от сексапилните близначки професионални убийци, които изпитват доста повече от платоническа любов помежду си, до Гейтс, който е един от най-психясалите и странни злодеи в аниме индустрията. Тук думите "това е едно аниме, което не бива да пропуснете" важат с пълна сила! | |
|